Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

marți, 3 august 2010

Vitel cu mango. Reteta din Niger.
pt 4 persoane.Ingrediente:
Vitel cu mango pt.4 pers.

350gr carne vitel
4 samburi de mango
30ml ulei de palmier
1 rosie mare
1 ceapa mare
1 ardei iute
60 gr creveti uscati
sare,piper

Preparare:
Incalziti usor o lingura de ulei,in care amastecati praful obtinut din pisarea samburilor de mango.amestecati si dati deoparte.
Carnea de vita se taie fasii subtiri si s pune intr-o tgaie cu restul de ulei si celelalte ingrediente tocate,si se condimenteaza.Lsati 20 de min. pe foc amestecand continuu.Dupa asta adaugati amestecul de ulei cu pudra de samburi de mango.Adaugati supa de vita pentru a obtine un consistenta dorita a sosului.Se serveste fierbinte cu orez fiert,garnitura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu