Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

marți, 3 august 2010

Butterscotch fondue.


Ingrediente:
1/4 cana de unt
4 linguri de sirop de fructe
1 cana lapte praf
4 linguri de alune nesarate
6 linguri de malai
Cuburi din prajituri sau pandispan
(puteti folosi prajituri vachi)
Cuburi din fructe
Boabe de porumb fiert
Preparare:
Intr-o tigaie faceti un sos din unt si sirop.Incalziti-l pana face bule si apoi adaugati laptele praf,fierbeti 3 minute.Adaugati alunele tocate.
In alta tigaie infierbantati 6 linguri de apa apoi adaugati malaiul si amestecati pana se leaga.Puneti amestecul de malai in sosul dulce,lasati la fiert inca 4 minute
In acest sos se pun fructele si porumbul sau/si cuburile de prajitura si pandispan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu