Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

vineri, 24 septembrie 2010

Bruschete cu icre rosii


Ingrediente:
Paine feliata,poate fi si mai veche
Unt(intr-o varianta)
Ulei de masline(in alta varianta)
Icre rosii
Masline negre
Preparare:
Feliile de paine se taie in bucati cat se ia dintr-o inghititura( le puteti face mai mari ca in foto,functie de buget).Bucatile se pun pe plita la foc moderat si se rumenesc pe ambele parti.
Daca se foloseste unt se lasa mai inainte la cald,cu el se ung bruschetele.Daca folositi ulei stropiti usor cu acesta,bruschetele.
Deasupra puneti icrele,aproximativ un varf de lingurita,scoateti samburii de la masline si decorati ce felii fin taiate bruschetele.
Sunt scumpe,dar merg la o ocazie speciala.Putin si bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu