Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

vineri, 3 februarie 2012

Caridopita

Caridopita

Pentru o tava ca cea din imagine adica vreo 25 de bucati ar fi necesare urmatoarele cantitati:
1  cana lapte,
3 cani faina,
2 plicuri bicarbonat
2 plicuri zahar vanilat
1 cana margarina
1 cana zahar
5 oua,
2 lingurite scortisoara
 Pentru sirop :2 cani apa,2 cani zahar,coaja rasa de lamaie


Toate ingredientele se amesteca sa formeze o coca lejera ca de clatite:Se pune in tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade 40 minute.Dupa ce se scoate scoate se portioneaza si se lasa sa se raceasca.Cand este rece se insiropeaza cu siropul fierbinte.Se scot portiile pe farfurii si se pudreaza    cu zahar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu