Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Chec Spicy Tanzania

Ingrediente:
1/2 cana de unt
1 1/2 cana de zahar
4 oua separate
3 cani faina
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita cuisoare macinate
1 lingurita scortisoara
1 lingurita cuisoare
1 cana lapte
1 cana ciocolata amaruie sau menaj
Preparare:
Untul si zaharul se bat pana se obtine o crema.
adaugati galbenusurile.
Ingredientele uscate se amesteca bine.
Ingredientele uscate se amesteca cu crema de unt si laptele.Adaugati ciocolata rasa.
Bateti albusurile spuma si incorporati-le in aluat.
Aluatul se ruleaza si se pune intr-o tava,care se da la cuptor.
Este un chec foarte aromat de unde si denumirea spicy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu