Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

sâmbătă, 7 august 2010

Yam cu file de somn.

Yam cu somn.

0,5kg de somn file
sare,piper
1 cana de yam,cojit si ras
1/2 cana de ceapa
1 cana de fasole neagra fiarta
2 fire de ceapa verde tocata
1/4 cana de seminte de floarea soarelui(miez)
2 linguri dressing
6 turte de faina(mici)
Preparare:
Pestele se condimenteaza si pune pe gratar pana se coace,apoi se taie in fasii.Yamul ras se soteaza cu putin ulei de palmier sau unt pana devine crocant.Se transfera intr-un bol.
In aceeasi tigaie se soteaza ceapa,fasolea neagra fiarta,semintele de floarea soarelui si apoi se amesteca toate ingredientele.Se adauga putina miere si dressingul.Cu acest amestec se umplu turtele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu