Calatorii,Preparate Romanesti,Mediterana,Asia,Franta,Slow Food.

duminică, 12 septembrie 2010

Fasole picanta Spaniola

Ingrediente pentru 10 portii:
Fasole alba 1 kg
Menta 50gr
Chilli 50gr
Chorizo 200gr
Ceapa rosie 150gr
Coriandru 50gr
Masline 300gr
Ulei de masline 50gr
sare,piper
Preparare:
Fasolea se pune la umflat 8 ore,apoi se fierbe si se arunca apa,care se inlocuieste cu apa calda continuindu-se fierberea.Maslinele se oparesc si se desareaza.
Intr-o tigaie se infierbanta uleiul in carew se pune chorizo,sau un carnati de acelasi tip taiat cuburi mici,ceapa tocata,maslinele,si ardeiul tocat marunt.Fasolea fiarta bine se scurge si se amesteca cu ingredientele din tigaie.In mancare se mai adauga menta si coriandrul verde tocate marunt,si se condimenteaza.
Servire:
Se serveste calda sau rece ca aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu